Ezúton tájékoztatjuk tisztelt lakosainkat, hogy 2024. március 2.-án az Ifjúsági Park területén (183 hrsz.) reggel 8 órától délután 16 óráig elvégezzük a már 2019 óta jelzett veszélyes fák kivágását, melyek egyrészt veszélyeztetik lakosaink, főleg gyermekeink életét, másrészt minden pillanatban veszélyt jelentenek az áramellátást szolgáló vezetékre!

Természetesen minden engedély (fa kivágási engedély, közútkezelői hozzájárulás, E.ON üzemszüneti engedély, favizsgálati jegyzőkönyv, rendőrségre történő bejelentés, forgalmi rend változásáról értesítés) az önkormányzatunk rendelkezésére áll.

Felhívjuk kedves lakosaink figyelmét, hogy az érintett területen forgalomkorlátozásra kerül sor, illetve időszakonként teljes útzárra. Az E.ON biztosítja ugyanezen időszakra az elektromos áramszolgáltatás szünetelését, az érintett ingatlantulajdonosokat erről írásban értesíti – akiktől előre is elnézést kérünk.

Várjuk azon kisgyermekes apukákat és „sportolni vágyó” férfiakat, akik fizikai erejükkel hozzájárulnának a munka minél gyorsabb elvégzéséhez.

Akik segíteni jönnek, – akár 1-2 órára is – kérnénk hozzanak magukkal sárga megkülönböztető mellényt és amennyiben rendelkezésükre áll, munkavédelmi sisakot.

Bízom benne, hogy sokan leszünk…!👀

Szíves megértésüket, türelmüket és együttműködésüket köszönjük!🙏🥰🤟

Böjte Richárd

polgármester

Polgármesteri köszöntő

Tisztelt Látogató!

Pázmánd Község Polgármestereként köszöntöm Önt Pázmánd hivatalos honlapján.

Honlapunk oldalát böngészve számos érdekesség, hasznos tudnivalók sokasága segíti Önt a tájékozódásban. A lakóink mindennapjait megkönnyítő ügyintézéssel kapcsolatos információk, a gazdasági és a kulturális élet hírei, fontos eseményeinket megörökítő fotók, a civil szervezetek, vállalatok és vállalkozások elérhetőségei könnyen és egyszerűen megtalálhatóak a böngésző számára.

A megújult honlapon szeretnénk a településen élőket, a települést szerető látogatóinkat és minden érdeklődőt a mindennapi életünk részleteibe is beavatni. Remélem, hogy a megújult információs felület valóban hasznos és praktikus megoldásokkal szolgál mindenki számára.

Kellemes böngészést kívánok!

Tisztelettel:

Böjte Richárd
Polgármester

Megszakítás