Kedves Diákok!

Az idén is van lehetőségetek nyári diákmunkára jelentkezni.

A nyári diákmunka programba azok a fiatalok jelentkezhetnek, akik:

Bővebb tájékoztatót itt olvashattok.

A diákok 2024. június 17-től regisztrálhatják magukat a programra, és a munkáltatók támogatási kérelmeiket a 2024. július 1. – 2024. augusztus 31. közötti időtartamban kezdődő és befejeződő, határozott idejű foglalkoztatás vonatkozásában nyújthatják be a székhely, telephely, vagy a munkavégzés helye szerint területileg illetékes járási (fővárosi kerületi) hivatalhoz.

A regisztrációt a Gárdonyi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán kell megtenni.

Az címet és az ügyfélfogadást itt megtekinthetitek.

Regisztrálást követően a Pázmándi Polgármesteri Hivatalban Sziládi Edit ügyintézőnél kell jelentkezni.

Böjte Richárd

polgármester

Polgármesteri köszöntő

Tisztelt Látogató!

Pázmánd Község Polgármestereként köszöntöm Önt Pázmánd hivatalos honlapján.

Honlapunk oldalát böngészve számos érdekesség, hasznos tudnivalók sokasága segíti Önt a tájékozódásban. A lakóink mindennapjait megkönnyítő ügyintézéssel kapcsolatos információk, a gazdasági és a kulturális élet hírei, fontos eseményeinket megörökítő fotók, a civil szervezetek, vállalatok és vállalkozások elérhetőségei könnyen és egyszerűen megtalálhatóak a böngésző számára.

A megújult honlapon szeretnénk a településen élőket, a települést szerető látogatóinkat és minden érdeklődőt a mindennapi életünk részleteibe is beavatni. Remélem, hogy a megújult információs felület valóban hasznos és praktikus megoldásokkal szolgál mindenki számára.

Kellemes böngészést kívánok!

Tisztelettel:

Böjte Richárd
Polgármester

Megszakítás