Tisztelt Lakosság!

A VHG Nonprofit Kft. értesítése alapján az alábbiakban tájékoztatjuk Önöket a házhoz menő lomtalanítási lehetőségről:

2024. március 13-án és azt követően várhatóan májusig havi 1-2 alkalommal lesz lehetőségük lomtalanítást kérni, amit mindenképp jelezni kell VHG Kft. felé a 06-22/579-185 telefonszámon kizárólag ügyfélfogadási időben, vagy az alábbi linkre kattintva a honlapjukon online is foglalhatnak időpontot:

Online időpontfoglalás

A lomtalanítást 1 évben egyszer és csak azok vehetik igénybe, akik nem rendelkeznek a VHG Kft.-nél nyilvántartott számlatartozással.

A lomtalanítás keretében nem kerül elszállításra:

Kérjük Önöket, hogy a házhoz menő lomtalanítás során, a közterületre úgy pakoljanak ki, hogy az a gyalogos és gépjármű forgalmat ne akadályozza. A kitett lomhulladékokért az ingatlan tulajdonosa tulajdonosa felel az elszállításig. Az elszállított mennyiség a tulajdonos vagy meghatalmazottja jelenlétében kerül elszállításra.

Tisztelettel:

Böjte Richárd

polgármester

Polgármesteri köszöntő

Tisztelt Látogató!

Pázmánd Község Polgármestereként köszöntöm Önt Pázmánd hivatalos honlapján.

Honlapunk oldalát böngészve számos érdekesség, hasznos tudnivalók sokasága segíti Önt a tájékozódásban. A lakóink mindennapjait megkönnyítő ügyintézéssel kapcsolatos információk, a gazdasági és a kulturális élet hírei, fontos eseményeinket megörökítő fotók, a civil szervezetek, vállalatok és vállalkozások elérhetőségei könnyen és egyszerűen megtalálhatóak a böngésző számára.

A megújult honlapon szeretnénk a településen élőket, a települést szerető látogatóinkat és minden érdeklődőt a mindennapi életünk részleteibe is beavatni. Remélem, hogy a megújult információs felület valóban hasznos és praktikus megoldásokkal szolgál mindenki számára.

Kellemes böngészést kívánok!

Tisztelettel:

Böjte Richárd
Polgármester

Megszakítás