Tisztelt Lakosság!

Tájékoztatom Önöket, hogy Pázmánd Község Önkormányzata képviselő- testülete 223/2023. (XI. 24.) határozatával az igazgatási szünetről szóló 2023. évi XXVI. törvény 7.§ (1) bekezdése és a 2023. évi téli igazgatási szünet elrendeléséről szóló 407/2023. (VIII.30.) Korm. rendelet alapján, 2023. december 27. napjától 2024. január 1. napjáig a Pázmándi Polgármesteri Hivatalban téli igazgatási szünetet rendelt el.

Az igazgatási szünet ideje alatt a Pázmándi Polgármesteri Hivatal az ügyfelek számára zárva tart, azonban sürgős anyakönyvi ügyekben – telefonon történő bejelentkezés alapján- ügyeletet biztosít.

Kizárólag ezen okból, fentiekben megadott munkanapokon 8-16 óra között az alábbi telefonszámon érhető el Müller Tímea anyakönyvvezető: 06-70/520-18-27.

Szíves megértésüket köszönjük!

Szűcs Ágnes

jegyző

  Polgármesteri köszöntő

  Tisztelt Látogató!

  Pázmánd Község Polgármestereként köszöntöm Önt Pázmánd hivatalos honlapján.

  Honlapunk oldalát böngészve számos érdekesség, hasznos tudnivalók sokasága segíti Önt a tájékozódásban. A lakóink mindennapjait megkönnyítő ügyintézéssel kapcsolatos információk, a gazdasági és a kulturális élet hírei, fontos eseményeinket megörökítő fotók, a civil szervezetek, vállalatok és vállalkozások elérhetőségei könnyen és egyszerűen megtalálhatóak a böngésző számára.

  A megújult honlapon szeretnénk a településen élőket, a települést szerető látogatóinkat és minden érdeklődőt a mindennapi életünk részleteibe is beavatni. Remélem, hogy a megújult információs felület valóban hasznos és praktikus megoldásokkal szolgál mindenki számára.

  Kellemes böngészést kívánok!

  Tisztelettel:

  Böjte Richárd
  Polgármester

  Megszakítás