Tisztelt Lakosaink!

Az elmúlt időszakban több kérelem is érkezett Önkormányzatunkhoz a Pázmánd- Kápolnásnyék vasútállomás menetrend szerinti buszközlekedéssel kapcsolatban. A legtöbb panasz abból adódik, hogy a buszjárat nem alkalmazkodik a vonatok indulási időpontjához, esetenként túl hosszú a várakozási idő, hiányoznak olyan járatok, ami miatt a hazafelé tartó diákok gyakran órákat várnak a buszjáratra a kápolnásnyéki vasútállomáson.

Kérjük az érintetteket, hogy a buszjáratok indulására, új járat indítására vonatkozó javaslataikat juttassák el a pazmandph@pazmand.hu e-mail címre 2023. október 8. vasárnap éjfélig. Ezt követően felvesszük a kapcsolatot a buszjáratot indító társasággal, hogy a hosszú évek óta tartó problémára megoldást találjunk.

Pázmánd Község Önkormányzata

Polgármesteri köszöntő

Tisztelt Látogató!

Pázmánd Község Polgármestereként köszöntöm Önt Pázmánd hivatalos honlapján.

Honlapunk oldalát böngészve számos érdekesség, hasznos tudnivalók sokasága segíti Önt a tájékozódásban. A lakóink mindennapjait megkönnyítő ügyintézéssel kapcsolatos információk, a gazdasági és a kulturális élet hírei, fontos eseményeinket megörökítő fotók, a civil szervezetek, vállalatok és vállalkozások elérhetőségei könnyen és egyszerűen megtalálhatóak a böngésző számára.

A megújult honlapon szeretnénk a településen élőket, a települést szerető látogatóinkat és minden érdeklődőt a mindennapi életünk részleteibe is beavatni. Remélem, hogy a megújult információs felület valóban hasznos és praktikus megoldásokkal szolgál mindenki számára.

Kellemes böngészést kívánok!

Tisztelettel:

Böjte Richárd
Polgármester

Megszakítás