Kedves Tanulók!

Pázmánd Község Önkormányzata Képviselő-testülete a 2023. szeptember 23-ai ülésén a 181/2023. (IX. 20.) határozatával döntött arról, hogy csatlakozik a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2024. évi fordulójához.

Az „A” és „B” típusú pályázati felhívást az alábbi linken olvashatjátok:

„A” típusú pályázati felhívás

„B” típusú pályázati felhívás

Benyújtási határidő: 2023. november 3.

A pályázatokat a Pázmándi Polgármesteri Hivatalba kell leadni a szükséges mellékletekkel, ügyfélfogadási időben Ángyánné Czakó Edina igazgatási ügyintézőnek.

Böjte Richárd

polgármester

Polgármesteri köszöntő

Tisztelt Látogató!

Pázmánd Község Polgármestereként köszöntöm Önt Pázmánd hivatalos honlapján.

Honlapunk oldalát böngészve számos érdekesség, hasznos tudnivalók sokasága segíti Önt a tájékozódásban. A lakóink mindennapjait megkönnyítő ügyintézéssel kapcsolatos információk, a gazdasági és a kulturális élet hírei, fontos eseményeinket megörökítő fotók, a civil szervezetek, vállalatok és vállalkozások elérhetőségei könnyen és egyszerűen megtalálhatóak a böngésző számára.

A megújult honlapon szeretnénk a településen élőket, a települést szerető látogatóinkat és minden érdeklődőt a mindennapi életünk részleteibe is beavatni. Remélem, hogy a megújult információs felület valóban hasznos és praktikus megoldásokkal szolgál mindenki számára.

Kellemes böngészést kívánok!

Tisztelettel:

Böjte Richárd
Polgármester

Megszakítás