Tisztelt Lakosság!

Az avar és kerti hulladék égetésének szabályairól szóló 9/2023. (III.27.) önkormányzati rendelet alapján, az alábbi időpontokban lehet elvégezni kizárólag a száraz, avar és kerti hulladék égetését:

április 1-től május 30-ig és október 1-től november 30-ig tartó időszakban, szombati napokon 08:00-12:00-óráig.

Közterületen égetni tilos! Amennyiben az erdőgazdálkodásért felelős miniszter által elrendelt általános tűzgyújtási tilalom Pázmánd község területére is kiterjed, annak ideje alatt ugyancsak tilos az égetés.

Kérjük a fenti rendeletben foglalt szabályok betartását!

Böjte Richárd Szűcs Ágnes

polgármester jegyző

Polgármesteri köszöntő

Tisztelt Látogató!

Pázmánd Község Polgármestereként köszöntöm Önt Pázmánd hivatalos honlapján.

Honlapunk oldalát böngészve számos érdekesség, hasznos tudnivalók sokasága segíti Önt a tájékozódásban. A lakóink mindennapjait megkönnyítő ügyintézéssel kapcsolatos információk, a gazdasági és a kulturális élet hírei, fontos eseményeinket megörökítő fotók, a civil szervezetek, vállalatok és vállalkozások elérhetőségei könnyen és egyszerűen megtalálhatóak a böngésző számára.

A megújult honlapon szeretnénk a településen élőket, a települést szerető látogatóinkat és minden érdeklődőt a mindennapi életünk részleteibe is beavatni. Remélem, hogy a megújult információs felület valóban hasznos és praktikus megoldásokkal szolgál mindenki számára.

Kellemes böngészést kívánok!

Tisztelettel:

Böjte Richárd
Polgármester

Megszakítás