dr. Virányiné dr. Reichenbach Mónika – Polgármester

Print Friendly, PDF & Email

I. Bemutatkozás

Szülőföldünk, otthonunk Pázmánd, melyet szeretettel építünk. Átgondolt döntésüknek köszönhetően békésebb, nyugodtabb munkát végezhettünk az elmúlt másfél évben.

Közös erőfeszítéseink által vált községünk élhetőbbé, gazdagabbá. Minden, amit elértünk, Pázmánd lakosainak érdeme. Ebben van közösségünk ereje! Célunk a fejlődés, a biztos jövő valamennyi lakosunknak egyenlően, kiváltságok és előjogok nélkül.

Felelős gazdálkodással minden adósságunkat felszámoltuk, ezért feleltem, dolgoztam polgármesterként. Amiben jól teljesítettünk, azt a jövőben is meg fogjuk őrizni, amiben rosszul, aztmeg fogjuk változtatni.

A közös gondolkodás során Önök, személyesen vagy utcabizalmijukon keresztül határozták meg számunkra a célokat. Mert egy polgármester sem elég a dinamikus fejlődéshez, de még a képviselőtestület is kevés. Csak összefogással lehetséges!

Jó úton járunk, jó célokért küzdünk, amelyek közül most az egyik legfontosabb asportcsarnok! A pázmándi emberek szorgalmas munkájának, tenni akarásának eredménye a lehetőség! Megígértük, és kormányzati támogatással meg is tudjuk valósítani! Hálásak vagyunk Önöknek mindezért!

Számomra az elmúlt 8 év képviselői, 4 év polgármesteri tapasztalata felbecsülhetetlenérték. Egy japán bölcsesség szerint az egyetlen, amit felülről lehet kezdeni, az a gödörásás, az élet többi területén alulról kell indulni! Mit sem ér a diploma, a tehetség az idősebbek tanácsai, a közösségben szerzett tapasztalat nélkül!

A közös sikerhez persze nélkülözhetetlen a szakértelem is. Szerencsére valamennyi képviselőtársam a maga területén kiemelkedő szakember, akik odaadóan végezték azt a munkát, amit a közös döntést követően felvállaltak.

Hálás vagyok Önöknek az elmúlt 8 évben tanúsított bizalmukért!

Mostani döntésüknek, választásuknak százmilliós fejlesztések, a sportcsarnok, a Faluközpont a tétje! Mérlegre kell tenni a haladást és a visszalépést! Önök a fejlődésre szavaztak 2013-ban is, nekünk rendületlen kitartással kötelességünk ezt tovább szolgálni, és a lehető legtöbbet nyújtani Pázmánd számára a következő 5 évben is!

 

II. Elérhetőségi adatok


Név: dr. Virányiné dr. Reichenbach Mónika
Postai cím: Pázmánd Község Önkormányzata, 2476 Pázmánd, Fő u. 80.
Telefonszám: 06 (22) 238 004, 06 (70) 453 3656
Telefaxszám: 06 (22) 238 005
Fogadóóra: előzetes egyeztetés alapján
Honlap, Facebook, blog: https://www.facebook.com/vrmonika/, www.vrmonika.hu
E-mail: polghiv@pazmand.hu
III. Dokumentumok
Vagyonnyilatkozat(ok):
Kötelező igazolások

2019-12-19