Polgármesteri köszöntő

Településünk valamennyi lakosa nevében
köszöntöm Önt weboldalunkon!
 

moniCÚgy tartják, vannak a Velencei-tó környékén települések, és van PÁZMÁND!

Miért?

Az itt élők zárt közössége az elmúlt évszázadokban megőrizte azon értékeket, hagyományokat, összetartó szemléletet, amely biztosította a fennmaradást, és napjainkban egyediséget, különlegességet kölcsönöz számára. A közösség vonzereje mellett csodálatos természeti kincsei, programjaink méltán csábítják turisták százait, és ragadják magukkal letelepedésre ösztönözve.

Ismerem a táj tavaszi pompáját, a tél puha takaró fehérségét. A pázmándi hegytetőn, a kvarcit sziklákon lévő Három-keresztet, amely az én sorsomat is végigköveti születésemtől a halálig ezen a csodálatos helyen.

Ha Önök megtisztelnek, ellátogatnak a faluba, látni fogják, hogy szakítani akartunk a „hagyományos” Velencei-tó képpel. Mi itt, a község lakói, arra törekedtünk, hogy a valóban varázslatos Velencei tavon kívül számtalan lehetőséget biztosítsunk Önöknek, családjuknak egész éven át.

Mottóink:

„PÁZMÁND, OTTHON A TERMÉSZETBEN”

„PÁZMÁND, A GYERMEKEK KIRÁLYSÁGA”

Ezen értékrend és küldetés mentén szervezzük intézményeink, feladataink és programjaink.

Mindezek azonban nem valósulhattak volna meg a pázmándi emberek országosan híres személyes, anyagi áldozatvállalása, munkája nélkül. Honlapunk is helyi család felajánlásában készülhetett el.

Önkormányzatunk kiemelt feladatának tekinti a község, valamint az itt történtek iránt érdeklődők korrekt, gyors és pontos tájékoztatását. Testületi üléseinket, programjainkat élőben is követheti a  pazmand.hu portálunkon is.

Önökkel együtt hatékony és színes kommunikációs csatornát kívánunk kialakítani, hogy a polgárainkat érintő kérdéseket, problémákat gyorsan és hatékonyan rendezhessük.

Szeretnénk egyszerűsíteni a pázmándi lakosok, vállalkozók, gazdasági társaságok hivatalos ügyeinek intézését folyamatosan bővülő nyomtatványok, adatlapok elérhetőségével, illetve az önkormányzati rendeletek, döntések  letöltése, hirdetéseik megjelentetése által.

Az önkormányzat ezen honlappal is őrizni, gazdagítani igyekszik a település értékeit.

Célunk, hogy Pázmánd község nyugodt, egészséges, tudatos otthona legyen  családjainknak és vonzó célpontja vendégeinek.

„Azért vagyunk a világon, hogy valahol otthon legyünk benne.”

/Tamási Áron/

Mónika
Polgármesterasszony