Pázmándon is gigaerős az otthoni net!
Keresd Telekom Mozgó Pontunkat március 25-től 28-ig 10 és 17 óra között a Háziorvosi rendelőnél és ismerd meg személyre szabott ajánlatainkat.
Ha Telekomos a mobilod, további előnyökért válaszd a Telekom otthoni netet és tv-t is! Egyesíts Magenta 1-ben előfizetéseket és még kedvezőbb csomagajánlat lehet a tiéd!
Havidíj-kedvezmény, összevonható készülékkedvezmény és még számos extra vár Rád! Prémium tanácsadónk hamarosan felkeres otthonodban az ajánlatok részleteivel.

Polgármesteri köszöntő

Tisztelt Látogató!

Pázmánd Község Polgármestereként köszöntöm Önt Pázmánd hivatalos honlapján.

Honlapunk oldalát böngészve számos érdekesség, hasznos tudnivalók sokasága segíti Önt a tájékozódásban. A lakóink mindennapjait megkönnyítő ügyintézéssel kapcsolatos információk, a gazdasági és a kulturális élet hírei, fontos eseményeinket megörökítő fotók, a civil szervezetek, vállalatok és vállalkozások elérhetőségei könnyen és egyszerűen megtalálhatóak a böngésző számára.

A megújult honlapon szeretnénk a településen élőket, a települést szerető látogatóinkat és minden érdeklődőt a mindennapi életünk részleteibe is beavatni. Remélem, hogy a megújult információs felület valóban hasznos és praktikus megoldásokkal szolgál mindenki számára.

Kellemes böngészést kívánok!

Tisztelettel:

Böjte Richárd
Polgármester

Megszakítás