Tisztelt Lakosság!

Pázmánd Község Önkormányzata Képviselő-testülete a 2023. szeptember 20-ai rendkívüli, nyílt ülésén megalkotta a szociális célú tűzifa támogatás helyi szabályairól szóló 23/2023. (IX. 21.) önkormányzati rendeletét, mely alapján pázmándi lakó-, illetve tartózkodási hellyel rendelkező személyeknek, akiknek az egy főre jutó jövedelme nem haladja meg a 142.500,- Ft-ot, illetve egyedül élő esetén a 171.000,- Ft-ot, és a benyújtott kérelme és az ahhoz csatolt dokumentumok alapján megfelel a rendeletben foglalt egyéb feltételeknek, a polgármester határozata alapján keménylombos tűzifa támogatásban részesíti.

A kérelmeket a Polgármesteri Hivatalba kell benyújtani ügyfélfogadási időben a mellékletekkel együtt 2023. október 31. napjáig.

Kérelem nyomtatvány

A nyomtatvány kitöltésében és egyéb kérdések felmerülése esetén segítség kérhető a Hivatalban és a +36-70/654-26-86-os telefonszámon Müller Tímea és Ángyánné Czakó Edina igazgatási ügyintézőktől.

Böjte Richárd

polgármester

Polgármesteri köszöntő

Tisztelt Látogató!

Pázmánd Község Polgármestereként köszöntöm Önt Pázmánd hivatalos honlapján.

Honlapunk oldalát böngészve számos érdekesség, hasznos tudnivalók sokasága segíti Önt a tájékozódásban. A lakóink mindennapjait megkönnyítő ügyintézéssel kapcsolatos információk, a gazdasági és a kulturális élet hírei, fontos eseményeinket megörökítő fotók, a civil szervezetek, vállalatok és vállalkozások elérhetőségei könnyen és egyszerűen megtalálhatóak a böngésző számára.

A megújult honlapon szeretnénk a településen élőket, a települést szerető látogatóinkat és minden érdeklődőt a mindennapi életünk részleteibe is beavatni. Remélem, hogy a megújult információs felület valóban hasznos és praktikus megoldásokkal szolgál mindenki számára.

Kellemes böngészést kívánok!

Tisztelettel:

Böjte Richárd
Polgármester

Megszakítás