Zámbóné Vajda Adrienn – alpolgármester

Print Friendly, PDF & Email

I. Bemutatkozás

vajdaSzülőfalum Pázmánd. Férjem Zámbó Zoltán családi gazdálkodó, két fiunk Zsombor és Csongor. Képesített könyvelő, statisztikus, vállalati tervező szakértelemmel rendelkezem.

Célom óvodánk belső játékainak teljes cseréje, az udvaron napvitorlák elhelyezése, iskolánk külső játszóterének fejlesztése, a lovas oktatás bevezetése. Az eddig hiányzó megfelelő helyszín, a Presszó épületének birtokában terveim szerint 2015 tavaszától állandó Piaca lesz Pázmándnak!

Mások önzetlen segítése mindig életem része volt, tudják ezt sokan. 2011 óta folyamatos kapcsolatban állok az önkormányzattal, mint az Óvodai Szülői Munkaközösség vezetője a szülők összefogását erősítettem, segítettük az óvodai játszótér, parkolóteljes felújítását, a sófalak kialakítását. Valamennyi jótékonysági est szervezésében részt vettem, több százezer forinttal gazdagítva óvodánk-iskolánk. Nagyfiam révén szeptembertől az iskolában is a munkaközösség tagjaként tevékenykedem.

A gyermekekkel kapcsolatos eddigi önkéntes munkám mellett a piacszervezéselőkészítését támogattam, segítettem a hivatali ügyintézésben. Az őstermelővé válás, a kistermelői engedélyezés ma már nem elérhetetlen. Az önkormányzati közétkeztetésben csak ezúton lehet részt venni, s ez nem csak termelőink, hanem az édesanyák érdeke is, akik egészséges termékekkel szeretnék táplálni gyermekeiket.

Munkám elismerésének tekintettem, amikor a Települési Agrárgazdasági Bizottság, majd a járási is megbízott az elnöki feladatok ellátásával. Így már nem csak a gazdálkodóink, hanem a szőlőtermelőink adminisztratív munkáit is én végzem.

Képviselői jelöltségemet hosszú megfontolt tapasztalatgyűjtés előzte meg. Úgy érzem, szakértelmem és eddigi, önzetlenül vállalt feladataim megválasztásom esetén megfelelő alapot nyújtanak, hogy felelősségteljesen, tisztességesen láthassam el a rám bízott területeket. Fontos, hogy gyermekeink kiegyensúlyozott, boldog életet élhessenek Pázmándon!

Nem elsősorban a képviselői megbízatás az, ami ösztönöz, hanem a hatékonyabb munkavégzés a biztos jövőért, amelyért össze kell fognunk, együtt kell dolgoznunk. Ebben kérem tisztelettel a támogatásukat!

II. Elérhetőségi adatok


Név: Zámbóné Vajda Adrienn
Postai cím: Pázmánd Község Önkormányzata, 2476 Pázmánd, Fő u. 80.
Telefonszám: 06 (22) 238 004
Telefaxszám: 06 (22) 238 005
Fogadóóra: előzetes egyeztetés alapján
E-mail: vajda.adrienn@pazmand.hu

2015-10-27