Sárkány Zoltán – alpolgármester

Print Friendly, PDF & Email

I. Bemutatkozás

sarkanyPázmánd az otthonom, itt élek a családommal, természetes hát, hogy kislányom miatt a gyermekek érdekeiben történő fejlesztéseket mindennél fontosabbnak tartom.

És mi szolgálhatná jobban a gyermekeink érdekeit, mint egy nyugodt, az összefogásra, együttműködésre kész, a biztonságot szem előtt tartó, a civil szervezetek céljaira nyitott, tisztességes munkával fejlődni kívánó településvezetés?

Szakértelmemet bevetve eddig is ezért dolgoztam, a legfőbb feladatom az iparűzési adóbevételek növelése volt.

Ezt a 2014-es évre sikerült közösen teljesítenünk,aminek eredményeként a 70 év felettiek adóját csökkenthettük, miközben megvalósulhattak több tízmilliós beruházásaink, útfelújításaink, önkormányzati ingatlanvagyonunk gyarapítása.

Célom újabb támogatások nyújtása, a lakossági adóterhek további csökkentése!

Fontosnak tartjuk az olyan vállalkozóbarát környezet kialakítását, amelyben a munkavállalók nem kiszolgáltatottak. Ezért dolgozunk!

A pályázatok adta valamennyi lehetőséget eddig is kihasználtuk. A tűzifa támogatást, adiákmunka programokat, a napelemes pályázatunkat irányítottam.

Polgárőrként, és a település egyik vezetőjeként, a falu rendjéért kiemelt felelősséget érzek.Garantálni kell a biztonságot, egy független (nem magánérdekeltségű) polgárőrséggel, mint amelynek én is tagja vagyok, több mint öt éve.

Fontos az együttműködés, hogy a falu erős és hasznos civil közösségekre építhessen.Ezért a jövőben még hatékonyabban, több pénzzel kell támogatni egyesületeinket!

Együtt, önzetlenül, tisztességesen kell tovább dolgoznunk Pázmándért, hogy legyensportcsarnok, lovas oktatás, energetikai fejlesztések, drasztikus adócsökkentés.

Elkezdtük és be is fejezzük!

Fejlődő, nyugodt Pázmánd csak rendületlen kitartással, türelemmel, őszinte szándékkal érhető el! Tisztában voltam a feladattal 2013-ban, és felelősséggel teljesíteni szeretném ezután is!

II. Elérhetőségi adatok


Név: Sárkány Zoltán
Postai cím: Pázmánd Község Önkormányzata, 2476 Pázmánd, Fő u. 80.
Telefonszám: 06 (22) 238 004
Telefaxszám: 06 (22) 238 005
Fogadóóra: előzetes egyeztetés alapján
E-mail: dragonz@t-online.hu

2015-10-27