Radványi Gábor

Print Friendly, PDF & Email

I. Bemutatkozás

radvanyi1990-ben nem csak életem párjára, hanem otthonra is leltem Pázmándon. Három gyönyörű gyermekem édesapjaként kötelességemnek érzem településünk gazdagodásáért dolgozni.

Örömömre szolgál, hogy végzettségem révén segíthetem Pázmándon az utak, járdák, vízelvezető árkok rendbetételét, felújítását. Eddig 30 millió forintot költöttünk erre. Hálás vagyok Önöknek, szívből köszönöm lakosaink támogatását!

Tanulmányaimat mélyépítő szakon végeztem, és saját útépítő vállalkozásomban dolgozom olyan ügyvezetőként, aki a kétkezi munkát sem veti meg. Ezt láthatták az óvodai/iskolai parkoló kialakításakor is. Vállalkozásom 4 fő, pázmándi lakosnak is állandó, bejelentett munkalehetőséget biztosít.

Mi képviselők egy-egy területet vállalva, együtt dolgozunk. Mert ez csapatmunka, de csak annak, aki a munkát sem veti meg, és megbízható, becsületes, együttműködő. Kötelességemnek érzem folytatni és befejezni az elkezdett feladatokat, amelyekkel Önök megbíztak. Ne torpanjunk meg! Ugyanilyen lendületesen, bátran szembenézve a problémákkal, fejlődjön falunk tovább, mint az elmúlt másfél évben!

Legyen sportcsarnokunk! Mi ezt meg is valósítjuk! Keményen dolgoztunk, lobbiztunk érte. A célegyenesben vagyunk! Az Önök döntésén múlik, hogy a pázmándi emberek több évtizedes álma megvalósul-e!

Az önkormányzati választásokon független jelöltként indulok, mert – bár a Pázmándi FIDESZ Csoport elnöke vagyok – más-más értékrendet képviselő emberek lakják Pázmándot, s ezt tiszteletben kell tartanunk!

Mindannyiunk közös célja, hogy a falu fejlődését, szépítését, lakóinak jobb közérzetét szeretnék elérni összefogással, közösen, együtt gondolkodva és cselekedve.

 

II. Elérhetőségi adatok


Név: Radványi Gábor
Postai cím: Pázmánd Község Önkormányzata, 2476 Pázmánd, Fő u. 80.
Telefonszám: 06 (22) 238 004
Telefaxszám: 06 (22) 238 005
Fogadóóra: előzetes egyeztetés alapján
E-mail: radvanyi.gabor@pazmand.hu

2015-10-27