Farkas Miklósné

Print Friendly, PDF & Email

I. Bemutatkozás

Beköltözöttként kerültem 1980 – ban Pázmándra férjem révén. Már a kezdetektől éreztem, hogy elfogadtak, befogadtak, mely a családomnak, az utcánkban, a falunkban lakóknak és munkatársaimnak volt köszönhető. Három felnőtt gyermekem van, akik szintén itt képzelik el jövőjüket.

32 évig a helyi óvoda óvodapedagógusa, majd vezetője voltam. Szülői kezdeményezésre létrehoztuk a „Pázmándi Óvoda Gyermekeiért Alapítvány”-t, melynek kuratóriumi elnöke voltam. Hivatásomban, amit csak lehet elértem. Két diplomával, szakvizsgával, mesterpedagógusként, tanfelügyeleti – és pedagógusminősítő szakértőként vonultam 2019-ben nyugdíjba. Az elért eredményeket családom támogatásával valósítottam meg, és képviselőként továbbra is mellettem állnak. Maximalistának, kitartónak tartom magam. Megfontolt, csendes, nyugodt, kompromisszumra törekvő természetemnek köszönhetően, jó közösségi embernek tartanak. Egész életemben törvénytisztelő, emberséges, határozott megbízható ember voltam, és ezen nem is szeretnék változtatni.

Itt élek 40 éve. Ismerem a falut, az emberek többségét és a mindennapos problémákat. Igyekezni fogok, hogy lelkiismeretesen, tudásom legjavát adva végezzem el feladataimat (sok más emberrel együtt) községünk fejlődése érdekében. Fontosnak tartom, hogy a jelenben is felismerjük és elismerjük a közösségért tenni akaró és tenni tudó polgárokat, és szakértelmüket bevonva hozzuk meg döntéseinket. Figyelni fogok arra, hogy minden lakó egyenrangúnak, fontosnak érezhesse magát.

Szeretnék kapocs lenni a nevelési – oktatási intézmények és a fenntartó között, hiszen a 40 év szakmai tapasztalat, nem múlik el nyomtalanul.

Korrekt munkával, minden erőmmel azon szeretnék lenni, hogy bebizonyítsam, ésszerű fejlesztésekkel, hatékony, közös munkával Pázmándot szebbé, vonzóbbá, mosolygósabbá lehet tenni.

Köszönöm megtisztelő bizalmukat!

Farkas Miklósné /Az Önök képviselője

II. Elérhetőségi adatok


Név: Farkas Miklósné
Telefonszám: +36 20 441 2781
E-mail: farkas.miklosne@pazmand.hu
III. Dokumentumok
Vagyonnyilatkozat(ok):

2019-12-19