Pázmándi Óvoda Gyermekeiért Alapítvány

Intézményünk működési feltételeinek javítását a „Pázmándi Óvoda Gyermekeiért” Alapítvány segíti.

Az alapítványunk 1999-ben szülői kezdeményezésre jött létre.
Az alapítvány neve, székhelye és működési területe
Az alapítvány neve: „Pázmándi Óvoda Gyermekeiért”
Az alapítvány székhelye: 2476 Pázmánd, Fő u. 25.
Az alapítvány működési területe: Pázmánd község közigazgatási területe
Célja:
· Működési területén az óvodás gyermekek korszerű, színvonalas nevelésének támogatása.
· Az intézménybe járó gyermekek testi és szellemi képességeinek kibontakoztatását segítő nevelési programok kidolgozásának és alkalmazásának segítése.
· Kulturális rendezvényekkel az óvodai élet színesebbé tétele.

A kuratórium elnöke: Némethné Czinkóczi Mária
Úgy gondoljuk, hogy kitűzött céljainkat évről-évre elérjük.

Felkaroljuk az ügyes kezű gyermeket, a néptáncot és zenés tornát kedvelőket. Örömmel veszünk részt a falu rendezvényeken is, melyeken, büszkén viselik gyermekeink az általunk vásárolt néptánc ruhákat, mellényeket, kalapokat. Legnagyobb beruházásunk az óvoda udvarán létrehozott kerékpárút volt.

Büszkék vagyunk rá, mindig nagy forgalom van rajta. Hagyomány óvodánkban a bábelőadás, gyermeknap támogatása. Kétévente a Mikulásházba is eljuttatjuk óvodásainkat.

Az óvoda udvari játékainak bővítésébe, cseréjébe is besegítünk. Kulturális rendezvényekre is eljutnak az érdeklődők alapítványunk jóvoltából. Így élvezhették a jégszínház előadását is. Búcsúkirándulásra visszük minden évben a nagycsoportosokat, akik jó hangulatban töltik a napot kísérőikkel. Szoros kapcsolatot ápolunk a helyi tűzoltókkal, rendőrséggel, lovas egyesülettel is, akik színesítik gyermeknapi programjainkat. Mellettük évek óta rendszeres támogatónk Vagyóczki Imre, aki lovas kocsikázással szerez felejthetetlen élményt a gyerekeknek.

A szülőkkel is ápoljuk kapcsolatunkat, akik ötletgazdag programjaikkal, társadalmi munkájukkal teszik szebbé óvodánk környékét. Alapítványunk eredményes működését mi sem bizonyítja jobban, mint a sok mosolygós arcocska, és csillogó szempár.

Örömmel fogadunk minden segítséget.

Mottónk: Sok kicsi sokra megy!

Amennyiben a személyi jövedelemadója 1% – val támogatni kíván bennünket, a rendelkező nyilatkozatában tüntesse fel adószámunkat, amely a következő:

18489413 -1 -07
Nevünk: Pázmándi Óvoda Gyermekeiért Alapítvány

A támogatásokat a 2011-es évben az udvari árnyékoló készítésére fordítjuk. Köszönjük az eddigi és jövőbeni támogatásokat!