TILOS PÁZMÁND TURISZTIKAI CÉLÚ LÁTOGATÁSA!

Print Friendly, PDF & Email

A kijárási korlátozásról szóló 71/2020. (III. 27.) Korm. rendelettel elrendelt kijárási korlátozás – annak visszavonásáig – meghosszabbodik. 2020. április 10. 00.00 órától 2020. április 13. 24.00 óráig terjedő időtartamra az önkormányzat rendelettel szigorúbb szabályokat állapíthat meg.

PÁZMÁNDON NEM TÖRTÉNT SZIGORÚBB RENDELETALKOTÁS. DE!

Intézkedések történtek a meglévő korlátozások betartásának szigorú ellenőrzésére. A 2200 lakcímkártyával rendelkező + kb. 200 a járványhelyzet miatt pázmándi ingatlanában élő lakos a település bel- és külterületén szabadidős tevékenységet végezhet. A hatályos szabályok alapján TILOS más személyek turisztikai célú látogatása Pázmándon. A szabadidős tevékenységet mindenki saját lakhelyének közigazgatási területén belül gyakorolhatja. A turisztika cél a rendelet szerint nem minősül “alapos indoknak”!

TILOS pl. a kvarcitsziklák falmászási tevékenységre használata a járvány ideje alatt. Köszönöm a fegyelmezettséget minden lakosnak! Pázmándon mindenki egy célért küzd, ebben nem ismerünk megalkuvást. Pázmándon mindenki szigorúan eleget tesz az intézkedéseknek, és elvárjuk másoktól is a szabályok betartását 2400 lakosunk érdekében! Köszönöm a Polgárőrség és a Gárdonyi Rendőrkapitányság segítségét.

Tisztelettel:
dr. Virányiné dr. Reichenbach Mónika
polgármester


2020-04-10