Pázmánd Község Önkormányzat Gazdasági Bizottsága meghívó

Print Friendly, PDF & Email

Pázmánd Község Önkormányzat Gazdasági Bizottsága

2476 Pázmánd  Fő u. 80. Tel: 06-70-337-1947

M E G H Í V Ó

Pázmánd Község Önkormányzat

Gazdasági Bizottsága 2021. november 5.-én / Péntek / 17:oo.-órai kezdettel a Községünkben működő egyesületek, szervezetek részére megbeszélést tart.

A megbeszélés helye: 2476. Pázmánd Művelődési ház.

1. Tájékoztatás megadása az egyesületek és szervezetek részére a Pázmánd Község Önkormányzat által nyert „Kistelepülési önkormányzati rendezvények támogatására „címen nyert pályázatról.

Az elnyert támogatás összege 1.000.000.- Ft.

Felhasználási határidő 2022. április

A Pázmánd Község Gazdasági Bizottsága szeretné az egyesületek és civil szervezetek vélemény kikérésével, határozati javaslattal élni a Képviselő-testület felé az elnyert összeg felhasználásáról.

Ezért kérünk minden községünkben működő és már rendezvény megtartásában tapasztalatot szerzett egyesületet, civil szervezetet, hogy ötleteikkel segítsék az elnyert pályázat hatékony felhasználását a pályázat céljának maradéktalan betartása mellett.

Kérjük a pontos megjelenést és támogatását az elnyert pályázatban szereplő 1.000.000.-Ft közös célok megvalósítására felhasználására.

A Gazdasági Bizottság kéri Pázmánd Község Jegyzőjét, hogy a megbeszélésen szíveskedjen megjelenni esetleg helyettesítéséről gondoskodni. Kérjük, hogy az egyesületek és szervezetek részére a meghívót szíveskedje megküldeni.

Kérjük, hogy a meghívót a Pázmán honlapján is szíveskedjen megjelenítteteni.

Pázmánd 2021.november 02.

Horváth István
Pázmánd Község Gazdasági Bizottság Elnöke


2021-11-04