PÁZMÁND JÖVŐJE , több, mint egy közvéleménykutatás!

Print Friendly, PDF & Email
Az önkormányzat elkötelezetten kutatja a kihívásokat. Bizonyára hallottak a Smart Village (Okos Falvak) Programról. Pázmándon a Képviselő-testület és egy szakértői csoport a Smart Eco-Social Villages, azaz az Intelligens Ökoszociális Falvak feltételeit szeretné megteremteni. Mit jelent ez? Egy Tudásközpontot, és a hozzá kapcsolódó összehangolt számítástechnikai rendszereket, mely okosan és mértéktartóan alkalmazza a digitális innovatív technikákat, hogy szolgálja a közösségi jólétet, a szociális és ökológiai szempontokat.  Ez az innováció túlmutat azon, amit most a médiában önök hallhatnak, ez több, mint az 5G és a LORA ….
Ezt szolgálja az elnyert WIFI for EU pályázatunk megvalósítása és azon nemzetközi kutatások is, melyekben Pázmánd kiemelt résztvevő volt az elmúlt két évben. 2020-tól aki lemarad, az kimarad a fejlődésből. 
Az alábbi, QR kóddal is megnyitható online közvélemény kutatási kérdőív az első, de nem az utolsó. A Lakosság igényeinek felmérést rendszeresen fogjuk végezni online és nyomtatott sajtónkon, a Hírvivőn keresztül. A tárgyalások zajlanak a háttérben a lakosok és a turisztikai szolgáltatók igényeinek megfelelő applikáció fejlesztéséről is, melyen keresztül ezen felmérések is egyszerűbbé válnak majd.
Kérjük szánjon ránk pár percet, hogy szebbé tehessük lakókörnyezetét az Ön ötleteivel, javaslataival!
A kérdőív ide kattintva, vagy a QR kóddal nyitható meg.

2019-09-04