DRV Zrt. Nyílt Napok

Print Friendly, PDF & Email

A Dunántúli Regionális Vízmű Zrt, mint az ország egyik legnagyobb víziközmű-szolgáltatója, az idei évben immár második alkalommal szervez nyílt napokat a működési területén lévő vízműveknél és szennyvíztelepeken.

Célunk, hogy az érdeklődő gyerekek és felnőttek betekintést nyerhessenek a víztermelési és a szennyvíztisztítási folyamatokba, valamint hogy megismerkedhessenek a környezettudatos felhasználói magatartással és a kötelezettségekkel, és az ezzel kapcsolatosan felmerülő kérdéseikre szakembereinktől választ kaphassanak. A DRV számára kiemelten fontos, hogy a jövő felhasználóival, a gyerekekkel is közvetlen kapcsolatot teremtsen, és segítse őket abban, hogy tájékozódhassanak a víztermelés és szennyvíztisztítás munkafolyamatiról.

2018. október 24. és 2018. november 5. között, 12 helyszínenbiztosítunk lehetőséget az érdeklődők számára, hogyelőzetes bejelentkezést követően, csoportos formában ellátogassanak a mellékelt plakáton feltűntetett telepeinkre, a megjelölt napok valamelyikén.

Igény esetén az Ön településén működő intézmények számára is alkalmat kínál a Társaság a Nyílt Napokon való részvételre, mellyel kapcsolatban bővebb felvilágosítás Rákóczi Zsuzsa kommunikációs főmunkatársnál kérhető a 84/501-016 telefonszámon vagy a rakoczi.zsuzsa@drv.hu e-mail címen.


2018-10-17