Bátorság érdemjellel tüntették ki a pázmándi ÖTE elnökét!

Print Friendly, PDF & Email

00006732Bátorság érdemjelet adományozott dr. Pintér Sándor, belügyminiszter a március 14-16. közötti időszakban a rendkívüli időjárási viszonyok során nyújtott kiemelkedő teljesítményéért, helytállásáért Ambrus Sándor tűzoltó zászlósnak, a Székesfehérvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság különlegesszer-kezelőjének és Simon Csaba tűzoltó főtörzsőrmesternek, a Székesfehérvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság gépkocsivezetőjének. Ambrus Sándor tűzoltó zászlós és Simon Csaba tűzoltó főtörzsőrmester Bodajk településről a mentés során egy vajúdó asszonynak a székesfehérvári kórházba történő eljuttatásakor tanúsított segítségéért, bátor helytállásáért részesült a kitüntetésben.

A székesfehérvári hivatásos tűzoltók az elismeréseket március 19-én vették át dr. Pintér Sándor belügyminisztertől az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságon.

A tűzoltószertárban, zárt találkozónkon ünnepeltük Sanyit, aki elmondta,hogy a csapatmentés traktoron, autón és mozdonyon történt. Így jutottak el a mentőig, amely kórházba vitte a kismamát. Zolika azóta világra jött! Téltábornok “gyermeke” is..!

Gratulálunk Sanyinak!

Szerző: E. Várkonyi Péter


2013-03-21